EasyBusy Forms – digitalno popunjavanje upitnika za pacijente na tabletu

Popunite još samo ovaj upitnik! – riječi su koje kod mnogih vaših pacijenata izazivaju nelagodu, a ujedno je prilično iscrpljujuće prepisivati podatke iz popunjenih upitnika te voditi računa o silnoj papirologiji. To se posebno odnosi na sve ustanove koje su dužne prikupljati osobne podatke, privole ili suglasnosti svojih pacijenata, a koji su im neophodni za poslovanje.

Na sreću, postoji rješenje koji značajno olakšava cijeli taj proces. Vodeći se potrebama naših klijenata i imajući uvid u izazove s kojima se svakodnevno susreću, dizajnirali smo EasyBusy Forms, našu novu mobilnu aplikaciju za digitalno popunjavanje upitnika koja će dodatno modernizirati, optimizirati i automatizirati poslovanje.

Modernizirajte svoje poslovanje i smanjite papirologiju

Umjesto klasičnog upitnika u papirnatom formatu, pacijent će imati mogućnost popuniti i potpisati upitnik na tabletu. Na samom upitniku se mogu navesti pitanja i polja koja su baš vama potrebna. Svaka ordinacija može sama definirati izgled i strukturu upitnika. Tako ćete osim osobnih podataka (ime i prezime, adresa, datum rođenja, kontakt podaci itd.) te primjerice medicinskih podataka, moći postaviti pitanje kako su saznali za vas (preporuka, web stranica, društvene mreže), a to je izrazito korisno za marketing.

Ako osigurate praktičnu i psihološku privlačnost svojih upitnika, možete očekivati veće zadovoljstvo pacijenata i kvalitetnije podatke. Uz sve to, nećete imati potrebu fizički čuvati papire s njihovim podacima. Svi znamo koliko je to velika prednost jer nije potrebno imati posebne registratore, a ni prostor na kojem će svi papiri biti sigurno pohranjeni godinama.

Povećajte produktivnost i uštedite vrijeme

Vrijeme je naš najvrjedniji resurs, ali često zaboravljamo na to. Bez dobre organizacije i povećanja produktivnosti nećete moći ubrzati procese u poslovanju. Samim time ostaje manje vremena za fokusiranje na važnije zadatke i na razvoj tvrtke.

Zahvaljujući EasyBusyu i pametnoj aplikaciji za popunjavanje podataka, više nije potrebno za svakog novog pacijenta ručno unositi podatke jer će to pri prvom dolasku osoba učiniti sama popunjavanjem upitnika na tabletu. Naime, svi podaci koje osoba ispuni na tabletu će se automatski digitalno prebaciti u EasyBusy i neće se morati ručno unositi. Time se povećava produktivnost jer nećete gubiti radno vrijeme na prepisivanje podataka u računalo iz papirnatog upitnika. U prosjeku se na to gubi 2 do 5 minuta, a kad se zbroji sveukupno potrošeno vrijeme, to je nekoliko sati tjedno.

Kroz EasyBusy ćete moći dodatno obrađivati spremljene podatke ili po potrebi dodavati nove. Osim popunjenih upitnika, u kartonu pacijenta unutar aplikacije moguće je spremati  skenirane RTG snimke, nalaze i sve ostale vrste digitalne dokumentacije.

Čuvajte sve podatke na jednom mjestu i automatizirajte poslovanje

Zahvaljujući digitalnom načinu unosa i spremanja, svi podaci od pacijenta će se nalaziti na jednom mjestu, moći će im se brže i lakše pristupati, a papirnatu dokumentaciju neće biti potrebno skladištiti i čuvati.

Za pacijente koji se ipak odluče za popunjavanje upitnika na papiru, upitnik će se moći naknadno skenirati putem aplikacije EasyBusy Forms te digitalno spremiti u aplikaciju. Opet će svi podaci biti na jednom mjestu, a vi nećete imati potrebu za čuvanjem papira.

Želite se konačno riješiti papira, ubrzati i modernizirati poslovanje, javite se jer mi znamo kako to sve jednostavno ostvariti uz EasyBusy.