Kako je ordinacija Dental Masnić odabrala najbolji put do potpune izvrsnosti i povećala efikasnost tima

Dental Masnić je moderna stomatološka ordinacija koja kontinuirano prati napredak znanosti i tehnologije s ciljem da pacijentima pruži izvrsnost – brzu i kvalitetnu njegu, individualni pristup, profesionalnu brigu o pacijentu te vrhunsku uslugu.

Izazov klijenta

Na putu ka pružanju izvrsnosti, ordinacija Dental Masnić naišla je na standardnu prepreku na koju se većina ordinacija godinama spotiče – nedostatak jednostavnog programskog rješenja koje pokriva sve potrebe poslovanja ordinacije, pruža potpunu kontrolu nad svim poslovnim procesima te omogućava maksimalnu brigu o pacijentu i maksimalnu efikasnost tima.

Ordinacija Dental Masnić je s lakoćom zaobišla standardnu prepreku uvođenjem prvog pametnog programa za vođenje dentalnih ordinacija.

Prije uvođenja pametnog programa:

  • Prije uvođenja pametnog programa, ordinacija Dental Masnić je morala istovremeno koristiti dva međusobno nepovezana programska rješenja. Podaci o pacijentu nalazili su se na različitim mjestima. Proces dolaska do informacija bio je spor i konzumirao je vrijeme, a informacije su bile nepregledne i često manjkave.
  • Zbog nedostatka CRM opcije briga o pacijentu bila je otežana i bilo je nemoguće imati jasnu projekciju budućih događanja u ordinaciji. Nerijetko se znalo dogoditi i da pacijenti jednostavno zaborave doći na dogovoreni termin.
  • Statistika ordinacije vodila se ručno dodatno konzumirajući vrijeme, a odluke su se morale donositi na temelju subjektivnog dojma.

Rješenje

  • Uvođenjem EasyBusya svi podaci o pacijentima stavljeni su na jedno mjesto. Svaki pacijent ima svoj digitalni karton u kojem se nalazi sva njegova medicinska i nemedicinska dokumentacija. Za svakog pacijenta se jednim klikom dolazi do informacija što se s njim događalo u prošlosti, u kojoj je fazi sada te što će se s njim događati u budućnosti.
  • Zahvaljujući pametnom programu i ugrađenoj CRM opciji niti jedan pacijent se više ne može “izgubiti” u sustavu ili zaboraviti.
  • Uz CRM opciju, koja je omogućila potpunu kontrolu svih aktivnosti s pacijentima, sustav automatski obavještava pacijente o terminima u ordinaciji. Pacijenti su izrazito pozitivno reagirali na podsjetnike koje dobivaju SMS-om, a nedolasci na termine i “prazni hod” u rasporedu su postali dio prošlosti. Zahvaljujući automatskim SMS-ovima broj nepojavljivanja na terminima smanjio se za 20% već u prvih mjesec dana korištenja EasyBusya.
  • Široki spektar izvještaja o obavljenim uslugama i prihodima koji su u EasyBusyu dostupni na klik, uštedio je 20 radnih sati mjesečno osobama koje su vodile statističke podatke ordinacije. Odjednom su sve brojke i informacije o poslovanju postale lako dostupne i automatizmom servirane odgovornim osobama. Poslovne odluke više se ne moraju donositi na temelju pretpostavki i subjektivnog dojma.

Rezultat

Zbog iznimne lakoće korištenja i velikog broja novih mogućnosti koje EasyBusy pruža svim članovima tima ordinacije Dental Masnić, oni njegovo uvođenje jednoglasno nazivaju preporodom.